‌تدوین برنامه تحول شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص با رویکرد تحقق شعار سال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از تدوین و اجرای برنامه تحول این شرکت در ۱۱۰ شاخص عملیاتی با رویکرد تحقق جهش تولید با مشارکت مردم خبر داد.

به گزارش ایران ریپورتس، سیدمسعود عظیمی در نشست مدیران کل دستگاه‌های اجرایی با استاندار فارس، برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال ۱۴۰۳با رویکرد تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» تشریح کرد.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه که با استفاده از شیوه جدید برنامه‌ریزی عملیاتی و برپایه مطالعات و بررسی‌های دقیق کارشناسی تدوین شده است، اهداف تعیین شده محقق خواهد شد.

  عظیمی افزود: در این برنامه که در سطوح سازمانی، پرسنلی و عملکردی تدوین شده است، بیش از ۱۱۰شاخص را در بخش‌های فنی،‌ اجرایی و عملیاتی مورد رصد و پایش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی از ظرفیت بالایی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم برخوردار است، گفت: دستیابی به اهداف تدوین شده در این برنامه تحولی نیازمند همراهی، هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های فارس، راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی غیر دولتی، مشارکت با بخش خصوصی برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی دولتی و واگذاری امور راهبری شهرک‌های صنعتی به صنعتگران را از مهم‌ترین رویکردهای برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال جاری برای بهره‌گیری از مشارکت مردم در جهش تولید بیان کرد و گفت: معتقدیم مشارکت مردمی در این حوزه‌ها می‌تواند سبب تحول در زیرساخت‌هاس صنعت استان شود.

عظیمی با بیان اینکه قانون، سازوکارهای مناسبی برای مشارکت مردم در ایجاد شهرک‌هاس صنعتی غیر دولتی تعیین کرده است، گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیز در این زمینه از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند و از دستگاه‌هایی اجرایی نیز انتظار داریم استعلامات در این بخش را در کوتاه‌ترین زمان پاسخ دهند.

وی همچنین با اشاره به اینکه در راستای قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌های صنعتی ۲۰ شهرک صنعتی در استان در قالب تشکیل شرکت‌های خدماتی به صنعتگران واگذار شده است، گفت: شرکت‌های خدماتی جانشین دولت در آن شهرک صنعتی محسوب می‌شوند که امسال نیز واگذاری حداقل ۵ شهرک صنعتی جدید داراس شرایط، در برنامه قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های فارس با بیان اینکه برای رفع مشکلات بخشس از ناترازی برق، نیز ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدس و حمایت از راه‌اندازی نیروگاه‌های کوچک مقیاس مولد برق را در دستور کار قرارداده‌ایم، گفت: زاویه مناسب تابش خورشید در شمال استان ظرفیت بی‌بدیلی برای ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدی فراهم کرده و مراجل راه‌اندازی سه شهرک در استان فارس در حال پیگیری است.

وی افزود: این شرکت آماده تامین زیرساخت برای ۵۰۰ تولید مگاوات برق خورشیدی را دارد و اراضی را نیز با شرایط ویژه و اقساط بلند مدت به بخش خصوصی واگذار می‌کند.

عظیمی در ادامه با اشاره به نقش ویژه شهرک‌های صنعتی در بسترسازی به منظور جهش صنعتی در استان گفت: تعادل و توازن‌بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی در مناطق مختلف استان با هدف توزیع اشتغال در همه مناطق استان در برنامه تحولی این شرکت در سال ۱۴۰۳ این شرکت قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه استان فارس از استان‌های وسیع کشور با ۳۷ شهرستان است که در همه شهرستان‌های استان حداقل یک شهرک یا ناحیه صنعتی ایجاد شده است، افزود: برخی از این شهرک‌ها و نواحی صنعتی به‌ویژه در شهرستان‌های جدید استان، در مراحل اولیه ایجاد زیرساخت قراردارد که برنامه توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها با هدف تسریع در واگذاری آن‌ها به متقاضیان اجرایی با هدف تمرکززدایی از مرکز استان و توزیع عادلانه زیرساخت‌های صنعتی در سراسر استان خواهد شد.

عظیمی با اشاره به ایجاد ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی تحت مدیریت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در استان گفت: امسال توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی با هدف ارائه خدمات مطلوب به صنعتگران و سرمایه‌گذاران با تعامل و همکاری موثر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برنامه قرار دارد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی در شهرستان‌های نزدیک به مرکز استان را از دیگر برنامه‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: در این زمینه از تمام ظرفیت‌های قانونی نظیرتملک اراضی ملی و نیز مشارکت با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و ایجادی استفاده خواهد شد.

انتهای پیام

Leave a Reply

Your email address will not be published.