تولید 350 تن گوجه گیلاسی در بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: بیش از 350 تن گوجه گیلاسی از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار شد.


به گزارش ایران ریپورتس، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت این محصول در محیط باز از اوایل تیر ماه شروع شد و با برداشت سه چین گوجه در اواخر شهریورماه به پایان رسید.
مویدی با بیان اینکه سال گذشته سطح زیر کشت گوجه گیلاسی شهرستان دو هکتار بوده است، افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول در فضای باز، با افزایش 2.5 برابری به پنج هکتار رسید.
این مقام مسئول تصریح کرد: گوجه فرنگی کشت شده رقم “چری” با میانگین تولید 70 تن محصول در هر هکتار است.
او خاطرنشان کرد: همه مزارع گوجه فرنگی به‌صورت کشت نشایی بوده و آبیاری مزارع تماما با روش آبیاری تحت فشار انجام می‌گیرد.
به گفته وی؛ 80 درصد از این محصول به خارج از استان خصوصا به تهران صادر می‌شود و 20 درصد آن در استان به مصرف می‌رسد.
او توضیح داد: بکارگیری توصیه های فنی کارشناسان جهاد کشاورزی و کنترل تلفیقی در مبارزه با آفات و بیماری ها در افزایش تولید این محصول نقش بسزایی دارد.
مویدی از مهم‌ترین ویژگی‌های گوجه‌ گیلاسی داشتن آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. گوجه گیلاسی مانند گوجه فرنگی برای قلب و عروق مفید است و در پیشگیری از سرطان روده نقش دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خطاب به کشاورزان تاکید کرد: اطلاعات اراضی خود را حتماً با همکاری کارشناسان مربوطه در سامانه‌های پهنه بندی و سامانه سامکا جهت رصد و پایش مستمر بارگذاری کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published.