رییس اداره راه و شهرسازی لامرد گفت: بهسازی و آسفالت مسیر۱۳ کیلومتری به سمت کال در دستور کار و آسفالت آن به مناقصه گذاشته شده است.

منصوری افزود: با توجه به عرض کم محور مذکور و حوادث رانندگی زیاد در آن و لزوم بهسازی و افزایش عرض آن با مشارکت خیرین عزیز و مدیریت دستگاههای راهسازی عام المنفعه شهرستان عملیات زیرسازی و اجرای بیس شروع شد که تا کنون ۹۰درصد از زیرسازی این مسیر ۱۳ کیلومتری انجام شده است که با آسفالت آن یکی از خواسته ها و آرزوهای دیرینه اهالی محترم بخش اشکنان و دهستان کال تحقق می یابد.
رییس اداره راه و شهرسازی لامرد همچنین از پیگیری های دکتر سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، مهندس خضری فرماندار شهرستان و مهندس شبانی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان و همکاری خیرین و نمایندگان آنها، بخشدار، امام جمعه، دهیار و اعضای شورای دهستان کال در بخش اشکنان برای اجرایی شدن این مسیر تقدیر کرد.
💫خبرنگار/محمودصابری زاده