فوتبال تنها رشته ورزشی که بدون استعداد هم‌ می شود فوتبالیست شد

خبرنگار روزنامه تماشا در این خصوص گفت: با شروع فصل گرما و تعطیلی مدارس باز شاهد استقبال مردم  و رونق مدارس فوتبال و آکادمی های فوتبال در سطح کشور خواهیم بود.

به گزارش ایران ریپورتس، محمد رضا جوکار خبرنگار روزنامه تماشا گفت: استقبال زیاد خانواده ها و فرزندان آنها از رشته پر طرفدار فوتبال بخاطر جذابیت و توجه زیاد به این رشته ورزشی قابل توجه است ، بطوری که انتخاب اول اکثر نونهالان و یا نوجوان برای شروع فعالیت ورزشی رشته فوتبال است.

وی ادامه داد: بدون در نظر گرفتن سایر استعداد های ورزشی بچه های نونهال و نوپا ، خانواده ها هم  علاقه مند به گرایش فرزند خود به این رشته پرطرفدار و پر جاذبه دارند.

جوکار خاطرنشان کرد: بی شک استقبال و همچنین تشویق خانواده ها برای گرایش این قشر نوپا به سمت ورزش فوتبال و حتی سایر رشته های ورزشی  بسیار مثبت و قابل توجه است چرا که لازمه رشد و تکامل  هر کودکی فعالیت سالم بدنی و ورزش می باشد، تا در رشد و سلامت روحی و جسمی آن در آینده تاثیر مثبتی بگذارد. و البته تربیت اخلاقی و فرهنگی این نسل همراه با ورزش میتواند نوید  ظهور یک نسل سالم و با اخلاق در آینده را بدهد .

این فعال حوزه ورزشی ادامه داد: خارج از بحث شرکت در هر رشته ی ورزشی همه چیز عالی و مثبت ارزیابی می شود و جای بسی امیدواری و خوشحالی برای تربیت نسل آینده دارد .

او به این نکته اشاره کرد و گفت: حال مشکل اصلی  از آنجا نمایان می شود که فوتبال متمایز از سایر رشته های ورزشی می شود، جایی که شرایط و وسعت این رشته ورزشی باعث می شود که  بعضی از خانواده ها علاقه و  اصرار  زیادی به حرفه ای شدن فرزندشان  به هر قیمتی در رشته فوتبال داشته باشند.

وی ادامه داد: شاید فوتبال تنها رشته ورزشی در ایران باشد که بعضا  با پول و پارتی و حتی با کمی استعداد هم میتوانید در تیمی حرفه ای عضویت داشته باشید حتی در لیگ برتر کشور همین فرهنگ‌ غلط باعث شده که برای تبدیل شدن به یک  فوتبالیست حرفه ای  حتی  با کمی استعداد و فقط به واسطه رابطه یا  خانواده مُتمَول میتوانید به راحتی پله های ترقی را تا رسیدن به یک‌ تیم بزرگسالان در مسابقات کشوری طی کنید.

جوکار گفت: از طرف دیگر همین رفتار و فرهنگ اشتباه باعث نابودی  خیلی از بازیکنان جوان با استعداد قبل از رسیدن به  رده بزرگسالان شده است و باعث شده که خیلی از همین استعداد ها  از فوتبال  حرفه ای حتی در رده های پایه هم خداحافظی کنند، و با حسرت گفتن این جمله  معروف که در فوتبال حق کشی زیاد هست  قید فوتبال حرفه ای را بزنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: درمورد  این فرهنگ و اتفاقات غیر حرفه ای  فوتبال ایران  که در حال مد شدن است، و سالها گریبان فوتبال ایران را گرفته است، علاوه بر خانواده ها، مربیان، مدیران و واسطه های  فوتبالی هم مقصر و نقش مهمی دارند، که بعضا بخاطر رابطه ها و یا سودجویی مالی اقدام به پذیرش  و جا انداختن این بازیکنان کم استعداد به فوتبال و جایگزین کردن آنها بجای بازیکنان با استعداد می کنند.

او در همین راستا ادامه داد: همین بازیکنان شاید در رده های پایه بتوانند تا حدودی رشد کنند ولی خیلی از آنها در پشت در ورود به رده بزرگسالان خواهند ماند و یا با کیفیت پایین تر از استاندارد یک فوتبالیست فنی  و شایسته به تیم ها تحمیل میشوند و  شاید اینجا باشد که خلاء بازیکنان با استعداد در فوتبال ایران به شدت احساس میشود.

محمد رضا جوکار خبرنگار روزنامه تماشا

Leave a Reply

Your email address will not be published.