تاکید امام جمعه فراشبند بر حمایت از خانواده و تلاش برای جوانی جمعیت

حجت الاسلام فرج زاده در این خصوص افزود: اگر برای افزایش جمعیت تلاش نکنیم، در 15 سال آینده با بحران جدی جمعیتی مواجه خواهیم شد.

به گزارش ایران ریپورتس، حجت الاسلام «مجید فرج زاده» در بخشی از خطبه های نماز جمعه این هفته فراشبند با گرامی داشت روز ملی جمعیت، به پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به فعالان حوزه جمعیت اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در پیامی به فعالان حوزه جمعیت فرمودند: یکی از مناسبت های هفته پیش رو، روز ملی جمعیت است. تأکید می‌کنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است.

وی ادامه داد: این یک سیاست حیاتی برای آینده‌ی بلندمدت کشور عزیز ما است. آینده پیری جمعیت هولناک است. کشور ما تا سال ۱۴۳۰ پیر می‌شود و یک سوم جمعیت ما سالمند خواهد بود. وقتی جمعیت جوان کاهش پیدا کند، نیروی محرک کشور و رشد علمی، فرهنگی و خلاقیت کشور کاهش پیدا می‌کند

وی ادامه داد: یکی از طرح های صهیونیستی استکبار جهانی، کاهش جمعیت جهان است. هنری کسینجر سیاستمدار کهنه کار امریکائی در گفتگو با روزنامه وال استریت ژورنال در سال 2009 می گوید سیاست آمریکا درقبال کشورهای جهان سوم باید سیاست جمعیت زدائی باشد. مایکل کافمن سیاستمدار آمریکائی می گوید دو سوم از جمعیت جهان باید کم شود. وظیفه ما مسولان آنست که تمام تلاش خود را برای جوانی جمعیت بکار ببریم. اگر برای افزایش جمعیت تلاش نکنیم، در 15 سال آینده با بحران جدی جمعیتی مواجه خواهیم شد.

حجت الاسلام فرج زاده، افزود: قرآن کریم در مقام بیان و احصاء نعمت‌ها و مواهب الهى، یکى از این موهبت‌ها را فراوانى جمعیت برمى‌شمارد و در آیه 86 سوره اعراف تصریح مى‌ کند: به یاد آوردید زمانى که جمعیت اندکى بودید، ولى پروردگارتان شما را فزونى داد.

او قدرت و عظمت یک جامعه را جمعیت آن دانست و تاکید کرد: افزایش و فراوانی جمعیت، با برنامه‌ریزى مناسب، یکى از عمده‌ترین عوامل قدرت، اقتدار، عظمت و پیشرفت یک جامعه است.

امام جمعه فراشبند یکی از طرح های صهیونیستی – استکبار جهانی را کاهش جمعیت جهان عنوان کرد و افزود: «هنری کسینجر» سیاستمدار کهنه کار آمریکائی در گفتگو با روزنامه وال استریت ژورنال در سال 2009 می گوید: سیاست آمریکا در قبال کشورهای جهان سوم باید سیاست جمعیت زدائی باشد. «مایکل کافمن» سیاستمدار آمریکائی نیز می گوید دو سوم از جمعیت جهان باید کم شود.

او افزود: وظیفه ما مسولان آن است که تمام تلاش خود را برای جوانی جمعیت بکار ببریم. اگر برای افزایش جمعیت تلاش نکنیم، در 15 سال آینده با بحران جدی جمعیتی مواجه خواهیم شد.

خطیب نماز جمعه فراشبند به چند پیام قرآنی در موضوع جمعیت و فرزند آوری اشاره کرد و گفت: قرآن‌ در آیه ۶٠ سوره انفال و آیه ١۴١ سوره نساء، جمعیت را مانعی جدی برای دشمن می داند، در آیه ۱۴ سوره آل‌عمران، می فرماید: علاقه به فرزند، در نهاد همه‌ انسان‌ها است، در آیه ٣٩ سوره آل‌عمران فرزند را بشارت الهی می داند و در آیه ۳۲ سوره نور نیز، ترویج و تحقق ازدواج در جامعه را وسیله وسعت و برکت زندگى فرد و جامعه می داند.  

وی در پایان افزود: از نماینده محترم این شهرستان هم تقاضا داریم که در این دوره جدید توجه ویژه ای نسبت به این شهرستان محروم و مظلوم داشته باشند. بخصوص در بحش فرهنگ نیاز به توجه بیشتری است.

او می‌گوید: درجلساتی که بحث از مسائل عمرانی میشود، باید در کنار آن، مسائل فرهنگی هم مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام فرج زاده عنوان کرد: جوانها و نخبه های موفقی در عرصه های علمی، هنری، ورزشی و مدیریتی داریم که لازم است توجه به آنها شود.

خبرنگار: فاطمه شعبانی

Leave a Reply

Your email address will not be published.