فرمانده انتظامی استان از كشف 196 كيلو مواد مخدر از نوع ترياك در بازرسي از سواري پژو در شهرستان “استهبان” خبر داد.
به گزارش ایران ریپورتس، سردار “رهامبخش حبيبي” بيان كرد: در راستاي طرح برخورد با قاچاقچيان و سوداگران مرگ، ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استهبان حين كنترل خودروهاي عبوري در محور مواصلاتي “نيريز-شيراز” به يك سواري پژو 405 مشكوك و دستور ايست را صادر كردند.
وي افزود: راننده بدون توجه به دستور پليس و علائم هشدار دهنده با افزايش سرعت اقدام به فرار كرد.
فرمانده انتظامی استان فارس با بيان اينكه ماموران انتظامي پس از طي مسافتي تعقيب و گريز موفق شدند با اقدامات فني و تخصصي خودرو را توقيف كنند، بيان كرد: در بازرسي از آن سواري 196 كيلو مواد مخدر از نوع ترياك كشف شد.
سردار “حبيبي” با اشاره به اينكه در اين خصوص راننده قاچاقچي دستگير و پس از سير مراحل قانوني روانه زندان شد، تصريح كرد: پليس در راستاي مبارزه با سوداگران مرگ تلاشي جهادي و ايثارگونه و اراده اي پولادين دارد.