از پهن کردن نان برای خنک شدن بر روی میز بیرون نانوایی، جداً خودداری کنید

آیا قرار دادن نان روی توری‌های فلزی یا میزهای هوا دهی نانوایی‌ها می‌تواند باعث انتقال آلودگی‌ شود؟

به گزارش ایران ریپورتس، مسوول سلامت محیط و حرفه ای شبکه فراشبند در این خصوص، گفت: اگر نان از تنور خارج شده و حرارت زیادی داشته باشد، می‌تواند باعث از بین رفتن عوامل میکروبی شود اما پس از خنک شدن، می تواند عوامل میکروبی را جذب کند.

مهندس «زهرا کریم پور» با اشاره به اینکه سطح میز فلزی بیرون نانوایی‌ها، به طور معمول گرد و خاک دارد و ممکن است آلوده به فضولات پرندگان باشد یا وسایل آلوده‌ روی آن قرار بگیرد، بنابر این می‌تواند باعث انتقال آلودگی به نان شود.

او با توجه به قرار گرفتن میزهای مربوط به نان در فضای باز و بیرون از نانوایی ها و وجود حیوانات موذی و سگ های ولگرد در اطراف برخی از نانوایی ها، به شهروندان توصیه کرد: از میزهای هوا دهی و توری‌های فلزی برای خنک کردن نان داغ خودداری کنید.

این کارشناس بهداشت محیط، تاکید کرد: میزهای توری نانوایی ها، شب‌ها باید به داخل نانوایی منتقل شود و چنانچه میزها قابلیت انتقال به داخل نانوایی را نداشته باشد، در ساعات فعالیت نانوایی، از روکش و پارچه تمیز در کوتاه مدت استفاده شود و در دراز مدت، میز هوا دهی به شکلی تغییر یابد که قابل جمع کردن و جابجا کردن به داخل نانوایی باشد.

او از شهروندان خواست، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، مراتب را به سامانه ١٩٠ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت گزارش دهند.

پایان خبر/

Leave a Reply

Your email address will not be published.