پیگیری مشترک فارس و کهگیلویه و بویراحمد برای رفع مشکلات عشایر

به مناسبت هفته دولت و در راستای بررسی میدانی مسائل و مطالبات جامعه عشایری، نشست شورای عشایری منطقه ییلاقی سرداب شهرستان بویراحمد با حضور عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر استان فارس، فاتحی مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، مختاری فرماندار شهرستان رستم، حسین‌زاده معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بویراحمد، قلی‌پور مدیرعامل و پورپزشکی رئیس هیات مدیره اتحادیه‌های عشایری فارس، جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های رستم و بویراحمد و نمایندگان عشایر منطقه برگزار شد.

به گزارش ایران ریپورتس، در ابتدای این نشست، نمایندگان عشایر منطقه مهم‌ترین مشکلات و مطالبات عشایر سرداب را مطرح کردند که تعریض، مرمت و بهسازی راه عشایری منطقه به عنوان اصلی‌ترین مطالبه مطرح شد؛ چراکه وضعیت نامناسب مسیر دسترسی، تردد عشایر، جابه‌جایی دام، انتقال نهاده‌ها و دسترسی به خدمات ضروری را با مشکلاتی مواجه کرده است. همچنین عشایر درخواست‌هایی در زمینه تسهیلات کم‌بهره برای تقویت فعالیت‌های تولیدی، تأمین پنل‌های خورشیدی، بهبود پوشش تلفن همراه، دسترسی به خدمات دامپزشکی و بهداشتی و ارتقای امنیت منطقه مطرح کردند.

مختاری فرماندار شهرستان رستم، ضمن گرامیداشت هفته دولت و اشاره به نقش مهم عشایر در تولید، اقتصاد و تأمین امنیت کشور، از حضور و همراهی همیشگی این جامعه با نظام و انقلاب اسلامی تقدیر کرد و اظهار داشت: رفع مشکلات عشایر نیازمند همکاری و هم‌افزایی مجموعه دستگاه‌های مسئول است و مطالبات مطرح‌شده باید با جدیت تا رسیدن به نتیجه پیگیری شود.

مهندس فاتحی مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، نیز بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع مشکلات عشایر مستقر در منطقه، علی‌الخصوص تعریض و مرمت راه عشایری، تأمین تسهیلات کم‌بهره و واگذاری پنل‌های خورشیدی قول مساعد داد و بر پیگیری موضوعات مطرح‌شده تأکید کرد.

حسین‌زاده، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بویراحمد، با اشاره به ضعف پوشش تلفن همراه و عدم آنتن‌دهی مناسب، از پیگیری برای بهبود وضعیت ارتباطی منطقه خبر داد و در زمینه اعزام کارشناسان دامپزشکی، حضور پزشک و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و افزایش گشت‌های انتظامی در منطقه برای ارائه خدمات و تأمین امنیت عشایر، قول پیگیری و انجام مکاتبات لازم با دستگاه‌های مربوط را ارائه کرد.

در پایان این نشست، عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر استان فارس، با تأکید بر ضرورت رسیدگی جدی به مطالبات عشایر، اظهار داشت: عشایر منطقه سرداب از تولیدکنندگان فعال و زحمتکش جامعه هستند و فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب برای زندگی و فعالیت آنان، از وظایف مهم دستگاه‌های متولی است.

وی با اشاره به اینکه راه عشایری مهم‌ترین مطالبه مطرح‌شده در این نشست بود، افزود: موضوع تعریض، مرمت و بهسازی راه عشایری منطقه را با جدیت دنبال خواهیم کرد و در تعامل با اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد و سایر دستگاه‌های مرتبط، برای رفع این مشکل تلاش می‌کنیم.

کریمی همچنین از پیگیری برای تأمین تسهیلات کم‌بهره و حمایت از فعالیت‌های تولیدی عشایر خبر داد و گفت: تأمین پنل‌های خورشیدی نیز در چارچوب ظرفیت‌ها و امکانات موجود پیگیری خواهد شد تا بخشی از نیاز عشایر به انرژی در مناطق ییلاقی و کم‌برخوردار تأمین شود.

مدیرکل امور عشایر فارس خاطرنشان کرد: مسائل جامعه عشایری باید به صورت میدانی و با حضور در کنار خود عشایر دنبال شود. هدف ما این است که مطالبات مطرح‌شده صرفاً در حد جلسه باقی نماند، بلکه هر موضوع در چارچوب وظایف دستگاه‌های مربوط، مشخصاً پیگیری و برای آن راهکار اجرایی تعریف شود.

وی در ادامه افزود: اداره کل امور عشایر فارس آمادگی دارد در کنار اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد و سایر دستگاه‌های اجرایی، برای حل مشکلات عشایر منطقه سرداب از همه ظرفیت‌های قانونی و اعتباری موجود استفاده کنند.

کریمی در پایان با تأکید بر استمرار ارتباط با جامعه عشایری گفت: عشایر همواره در عرصه تولید، اقتصاد و دفاع از کشور نقش‌آفرین بوده‌اند و شایسته بهترین خدمات هستند؛ بنابراین پیگیری مطالبات آنان را وظیفه خود می‌دانیم و موضوعات مطرح‌شده، به‌ویژه مشکل راه عشایری، تسهیلات و تأمین پنل‌های خورشیدی را تا حصول نتیجه دنبال خواهیم کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published.