زهرا افتخاری، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان فارس از روابط عمومی این اداره کل تقدیر کرد.
به گزارش ایران ریپورتس98، افتخاری طی مراسمی با حضور جمعی از کارکنان کانون فارس گفت: امروزه كارشناسان روابطعمومي با اطلاع رساني و اطلاع يابي و انعکاس بهموقع مسائل، مشکلات و نیازهای مخاطبان، مدیران را در فرآيند مهم تصميمگيري و تصميمسازي ياري ميکنند و لازم است قدردان تلاشهاي حرفهاي آنان بود.
مدیر کل کانون فارس در ادامه گفت: نامگذاری 27 اردیبهشت به عنوان روز جهانی ارتباطات و روابطعمومی، بیانگر اهمیت و جایگاه والای روابطعمومی است و در حقیقت این روز، فرصت ارزشمندی برای تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای صادقانه سختکوشان عرصه ارتباطات و روابط عمومی است.
زهرا افتخاری در پایان با قدردانی از فعالیتهای واحد روابطعمومی در برنامهریزی، اجرا و اطلاعرسانی و انعکاس و انتشار به موقع محتوای تولیدی مربیان کانون فارس در قالب پیک امید مجازی، با اهدای لوح و هدیه از اعظم موسوی، روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان فارس تقدیر کرد.
انتهای پیام/