همزمان با هفته جهانی آگاهی رسانی درباره مقاومت میکروبی، دانش آموزان مدرسه «زینبیه» و شهید «ضیاء الدین حسینی» فراشبند با نحوه صحیح مصرف آنتی بیوتیک ها و راهکارهایی برای پیشگیری از مقاومت آنتی بیوتیکی آشنا شدند.
به گزارش ایران ریپورتس، مدیر غذا و دارو شبکه در این کارگاه به معرفی انواع مختلف میکروبها و داروهای آنتی بیوتیک، عوارض آنها و رعایت نکات مهم درباره زمان مصرف و نحوه مصرف آنتیبیوتیکها پرداخت.
دکتر «امیر محمد زارعی» همچنین به موضوع مقاومت آنتیبیوتیکی، پیشگیری از مقاومت آنتیبیوتیکی و جلوگیری از ابتلا به عفونت اشاره و عوامل تأثیرگذار در بروز مقاومت را نام برد.
او افزود: آنتی بیوتیک ها می توانند نجات بخش باشند، اما باید توجه داشت که استفاده از آنتی بیوتیک ها، منجر به تولید باکتریهای مقاوم نیز می شود.
دکتر زارعی تاکید کرد: مقاومت آنتی بیوتیکی(میکروبی) زمانی رخ می دهد که میکروبی نظیر باکتری یا قارچ این توانایی را پیدا کند که داروهای ساخته شده برای نابودی آنها را شکست دهد.
انتهای پیام/