این تعبیر خانم علم الهدی در حالی تکرار می شود که استفاده از این عبارت و مفهوم غربی در سابقه ایشان متاسفانه مسبوق به سابقه است و در مرتبه گذشته هم با واکنش یکی از اعضای برجسته دفتر رهبر انقلاب مواجه شد.

خانم جمیله علمالهدی همسر رییس جمهور در سخنرانی جشنواره بینالمللی خورشید گفته است: من تازه متوجه شدم که بنده را به عنوان بانوی اول معرفی کردند. لازم است توضیح دهم در ساختار جمهوری اسلامی ایران بانوی اول همسر رهبر معظم انقلاب هستند. وی افزود: سال هاست که آرزو میکنم بتوانم برای انتقال خاطرات ایشان کاری بکنم. خوشبختانه مشهدیها کار خوبی کردند و آن اینکه منزل ایشان را تبدیل به موزه کردند.
این تعبیر خانم علم الهدی در حالی تکرار می شود که استفاده از این عبارت و مفهوم غربی در سابقه ایشان متاسفانه مسبوق به سابقه است و در مرتبه گذشته هم با واکنش یکی از اعضای برجسته دفتر رهبر انقلاب مواجه شد.
مهدی فضائلی در آن مقطع(بهمن سال گذشته) با انتشار توئیتی با درج هشتگ «بانوی اول» به استفاده از این عبارت واکنش نشان داد و نوشت: «کم نبوده اند بانوان بزرگ و عالی قدری که در کنار مردان بزرگ نقش آفرینی کرده اند اما خطاست که دولتمردان برای تکریم آنها از الگوی نابجای بیگانگان کپی برداری کنند».

بسیاری از کاربران فضای مجازی هم ضمن انتقاد از همسر رئیس جمهور نوشته اند که اساسا در ساختار جمهوری اسلامی «بانوی اول» نداریم و یکی از انتقادات وارد به وضعیت رسانه ای دولت سیزدهم همینگونه مسائل است که ناخواسته و بی جهت برای دولت مشغول به خدمت شبانه روزی، حاشیه سازی می کند.
وجهه رسانهای خانم علم الهدی که به طور ویژه در سفر رئیس جمهور به نیویورک با ایجاد یک تصویر جدید و مترقی از زن مسلمان مورد توجه قرار گرفت نباید با استفاده از این تعابیر خدشه دار شود.