تاکید بر نقش تغذیه در کاهش و یا افزایش خطر ابتلا به سرطان

همگام با پویش ملی مبارزه با سرطان؛ در مدرسه پیام «نوجین» فراشبند بر نقش تغذیه در کاهش و یا افزایش خطر ابتلا به سرطان تاکید شد.


به گزارش ایران ریپورتس، برنامه آموزشی در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان و عوامل خطر مربوط به شیوه زندگی مرتبط با سرطان مانند فعالیت بدنی ناکافی، افزایش وزن، مصرف الکل، دخانیات، مصرف گوشت قرمز، مصرف کم میوه و سبزی مطالبی را بیان کرد.

«علی سیمکانپور» افزود: از میان عوامل خطر، چاقی و افزایش وزن عواملی است که با مداخلات تغذیه‌ای می‌توان از آن‌ها پیشگیری کرد. 

او بر انجام ورزش منظم برای دانش آموزان در ساعات بین کلاس‌ها و در پایان روز، فعالیت نشسته کمتر و پرتحرک بودن، استفاده کمتر از غلات حجیم‌شده و شور و استفاده از لقمه‌های سالم دارای سبزیجات تاکید کرد.

سیمکانپور ادامه داد: مصرف میوه در میان وعده‌ها، استفاده کمتر از نوشابه‌ها، استفاده از میوه‌ها و سبزیجات با تنوع رنگی، مصرف لبنیات کم‌چرب و پرو بیوتیک از عوامل کاهش خطر سرطان در کودکان سنین دبستان است.

Leave a Reply

Your email address will not be published.