آشنایی دانش آموزان فراشبند با پویش ملی تغذیه سالم و الگوی مصرف روغن مناسب

همزمان با پویش ملی تغذیه سالم و با هدف آگاهی رسانی مصرف روغن ها؛ دانش آموزان آموزشگاه «جلال آل احمد»، «بی بی رقیه(س)» و دانش آموزان و اولیای مدرسه «زینبیه» فراشبند با نحوه صحیح مصرف روغن ها و راهکارهایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی آشنا شدند.

به گزارش ایران ریپورتس، کارشناس بهبود تغذیه شبکه با اعلام این خبر، گفت: پویش ملی تغذیه سالم با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» با هدف ارتقای سواد تغذیه‌ای جامعه و کاهش بیماری‌های غیرواگیر همچون چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان از 17 آذر همزمان با سراسر کشور در شهرستان فراشبند اجرا شده است. 

مهندس «علی سیمکانپور» افزود: در همین راستا کارشناس تغذیه و بهداشت مدارس شبکه فراشبند با حضور در مدارس شهرستان و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانش آموزان، همزمان با اجرای برنامه صبحانه سالم و آموزش به والدین در مدرسه «زینبیه»، به فرهنگ سازی در خصوص الگوی مصرف روغن مناسب و غذای سالم پرداختند.

او اضافه کرد: این پویش ملی هر ساله با محوریت آموزش همگانی در حوزه تغذیه سالم اجرا می‌شود و امسال بر اهمیت انتخاب صحیح روغن‌ها و چربی‌ها در رژیم غذایی تاکید دارد. محورهای اصلی این برنامه شامل فرهنگ‌سازی درباره نقش روغن‌ها در برنامه غذایی سالم، اصلاح باورهای نادرست درباره چربی‌ها، ترغیب به مصرف روغن کانولا، آشنایی جامعه با خطرات اسید چرب ترانس و انتخاب مواد غذایی بدون ترانس است.

سیمکانپور یاد آور شد: در این کارگاه‌های آموزشی، توصیه هایی برای مصرف روغن های سالم، کاهش مصرف روغن ها، افزایش مصرف مغز ها و نحوه مصرف روغن ها ارائه شد.

انتهای پیام/

Leave a Reply

Your email address will not be published.